Tatuoinnit K-18

Tatuointien EHDOTON ikäraja on 18-VUOTTA.

Esteet tatuoinnin laitolle;

  • Tarttuvat verisairaudet kuten Aids, HIV ja c-hepatiitti.
  • Verenvuototaudit. Mikäli sinulla on verta ohentava lääkitys, olisi hyvä jättää lääke ottamatta ennen aikaa.
  • Ei raskauden tai imetyksen aikana.
  • Autoimmuunisairaudet, kuten diabetes (ei jalkoihin) ja reumasairaudet, suurempi tulehdusriski (3kk edellisestä tulehduksesta). Lääkäriltä tulisi kysyä lupa tatuoinnin ottamiseen ja kertoa tilanteesta myös tatuoijalle.
  • Vaikeat iho-ongelmat.

Töitämme löydät Galleriasta, sekä Villen ja Janitan instagrameista.

Tekijänoikeus syistä emme lähetä lopullisia luonnoksia suunnitelmista etukäteen.

KUN VARAAT AIKAA, Kerro tatuoijalle:

Kerro viestissäsi mikäli haluat ajan varattavan tietylle artistille ( Ville/ Janita) / Millaisen tatuoinnin haluaisit (tyylilaji) / Koko (cm*cm) / Kehonkohta / Referenssikuvia millaista tatuointia olet miettinyt.

Mikäli kyseessä on peittotatuointi, etkä pääse paikan päälle näyttämään vanhaa tatuointia; ota mahdollisimman selkeä kuva tatuoinnistasi. Lähetä kuva sähköpostiin ja kerro miten, sekä millä tahtoisit tatuoinnin peittyvän. Huomioithan, että peittävyyden takia uusi tatuointi tulee olla reilusti suurempi ja siinä täytyy käyttää reilummin mustaa tai muita värejä.

Ihan kaikenlaisia kuvia emme välttämättä tee, joten varaudu myös siihen mahdollisuuteen. Emme myöskään kopioi suoraan toisesta tatuoinnista. Mikäli kyseessä on tekstitatuointi, selvitä ennen aikaa, että teksti on oikein kirjoitettu, vastuu oikeinkirjoituksesta on asiakkaalla.

Kaula, kämmenselkä, sormet yms. näkyvät alueet, teemme vähintään 20-vuotiaille kanta-asiakkaillemme, joilla on tatuointeja jo muualla kehossa. Näemme myös miten jälkihoito-ohjeita on noudatettu aiemmissa kuvissa ja voimme fixailla vaikeimmin jääviä paikkoja muilla tatuointikäynneillä.

AJANVARAUKSET ajanvaraus sivuilta tai suoraan sähköpostiin blackwellbodyart@gmail.com ylläolevine tietoineen.

Ajanvaraus on sitova, mikäli joudut siirtämään tai perumaan aikasi, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, viimeistään 48 tuntia ennen aikaa.

Pidätämme oikeuden periä palvelun hinta, mikäli aikaa ei peruta ajoissa tai paikalle ei saavuta (15min myöhästyminen siirtää aikaasi, koska se sotkee aikatauluja), tällöin myöskään mahdollista varausmaksua ei palauteta.ENNEN TATUOINTIAIKAA

Tatuointialueen iho tulisi olla ehjä. Mikäli iho on kuiva, ihon kosteutus olisi hyvä aloittaa kosteuttavalla ihovoiteella noin viikkoa ennen aikaa. Ihottuma ja näppylät voivat vaikuttaa tatuoinnin lopputulokseen.

Suosittelemme välttämään suihkurusketusta ja itseruskettavia voiteita ennen aikaa, sillä se vaikeuttaa ihon puhdistusta. Mikäli mahdollista, iho olisi hyvä kuoria edellisiltana, jotta kuollut iho saadaan pois. Mikäli sheivaaminen on tuttua hommaa, voit sheivata alueen ennen aikaa, mutta vältä saamasta haavoja.

Tatuointiajalle tulisi saapua levänneenä ja hyvinvoivana. Väsyneenä kivunsietokyky on alempana, mikä taas aiheuttaa enemmän kipua tatuoitaessa. Pidemmille ajoille on hyvä ottaa mukaan esim.lukemista, tabletin ja kuulokkeet, jotta voit siirtää ajatuksesi kivusta muualle. Alkoholin käyttöä sekä verta ohentavia kipulääkkeitä tulisi välttää tatuoimispäivänä, sillä ne aiheuttavat runsaampaa verenvuotoa, mikä taas vaikeuttaa tatuoimista. Älä tule ajalle alkoholin vaikutuksen alaisena tai krapulaisena.

Syö ja juo hyvin ennen aikaa. Studiollamme on tarjolla mm. kahvia/limsaa/vichyä, keksejä, makeisia mutta mikäli tatuointiaika on pidempikin, suosittelemme ottamaan mukaan myös muutakin, millä saat verensokerin pysymään tasaisena. Lähistöltä löytyy myös kauppa ja ruokapaikkoja. Studiollamme on myös jääkaappi ja mikro.

Pukeudu mukaviin ja rentoihin vaatteisiin, joiden mahdollinen tahriintuminen ei haittaa. Vaatteiden tulisi olla myös sellaiset, että tatuoitava kohta on helppo ottaa esille ja saat vaatteet helposti päälle myös tatuoinnin teon jälkeen. Mikäli tatuointi tulee kohtaan, missä hiukset ovat tiellä, laitathan ne kiinni tai niin että ne ovat poissa tieltä.

Ylimääräinen hälinä häiritsee mm. tatuoijan keskittymistä työhön ja voi myös häiritä myös muita asiakkaita, joten tule ajallesi yksin.

Lasten hoitaminen ja vahtiminen on käytännössä mahdotonta tatuointiajalla, se häiritsee asiakkaan rentoutumista sekä meidän työskentelyä, joten järjestäthän heille hoitopaikan tatuointiajan ajaksi. Mikäli joku asiakas sattuu pyörtymään, se voi olla lapsen näkökulmasta erittäin pelottava kokemus.

Suosittelemme, ettet sopisi menoja heti tatuointiajan jälkeen, sillä joskus aika voi venähtää arvioitua enemmän tai voi tapahtua muita aikaa vieviä asioita. Haluathan että lopputulos miellyttää molempia 🙂

Ethän kysele tatuoijalta tekovaiheessa kauanko tatuoinnin teossa vielä kestää, arviota voit toki tiedustella. Tämä aiheuttaa paineen tunnetta tekijälle, kuten myös sekin, jos sinulle soitellaan esim. kotipuolesta ja kysellään kauanko vielä kestää (tämä aiheuttaa paineen tunnetta myös sinulle itsellesi, mikä voi taas aiheuttaa mm. kipuherkkyyttä).

Saavuthan ajallesi sovittuna aikana. Liian aikaisin ei ole hyvä tulla (max 15min ennen aikaa), koska edellinen asiakas voi olla kesken ja asiakastilamme eivät ole kovin isot.

MUISTILISTA (mitä mahdollisesti mukaan varsinkin pidemmille ajoille); rennot vaatteet, hiusrinksu, buranaa, syömistä, juomista, puhelimen laturi ja kuulokkeet, kirja tms.


HOITO-OHJEET

Kun tatuointisi on valmis ja laitettu ”pakettiin”, olet velvollinen huolehtimaan itse sen hoidosta. Paraneminen kestää n. 2-3viikkoa.

Kun lähdet tatuointiajaltasi on tatuointi peitetty teippikalvolla/kelmulla. Ota se pois tatuoijan ohjeiden mukaisesti (n.4h laitoin jälkeen) ja sen jälkeen noudata pesu ja rasvaus ohjetta*1.

Mikäli tatuointi häiritsee nukkumista, voit laittaa muutaman ensimmäisen yön ajaksi kelmun suojaamaan sitä.

Yleisenä hoito-ohjeena on *1pesu ja rasvaus, mikä tarkoittaa, että noin 14 vrk ajan sinun tulee pestä tatuointisi vähintään aamuin/illoin haalealla vedellä ja mietoa saippuaa apuna käyttäen. Kuivaa painelemalla talouspaperilla, jonka jälkeen laita rasvaa ohuelti koko tatuointiin. Käytä rasvana joko punaista bepanthenia tai meiltä myynnistäkin löytyvää easy tattoo voidetta (ei sitrusallergikoille). Tätä toistetaan parin viikon aikana noin 3-5 kertaa päivässä.

Yleinen ohjeistus on, ettei uimassa, yleisissä saunoissa (omassa voit käydä) tai auringossa saa olla 14 vrk tatuoinnin otosta. Tatuointia ei saa jälkihoidon aikana raapia, nyppiä eikä hangata esimerkiksi pyyhkeellä.

Jos teet jotain sellaista, missä tatuointi voi saada likaa/bakteereja (Liikunta/työ tmv.), suojaa tatuointi sen ajaksi -> pese ja kuivaa, rasvaa ja kietaise kelmu päälle sen ajaksi, puhdista myös kelmun pois oton jälkeen. Tatuoinnin on kuitenkin hyvä saada ilmaa, jotta se ei haudu, joten älä pidä koko päivää. Oma hiki ei haittaa, kun muistat vain hoitaa tatuoinnin hikoilun jälkeen hoito-ohjeiden mukaisesti.

Kesä-aikaan käytä auringossa parantuneeseen tatuointiin isolla suojakertoimella (sk50) olevaa aurinkorasvaa (3vk tatuoinnin oton jälkeen).

Käytä lähtökohtaisesti vain tatuoijan suosittelemia tuotteita. Jälkihoitotuotteita myytävänä myös myymälässämme.

Mikäli iho on kuiva parantumisen jälkeen, voit jatkaa rasvailua perusvoiteella. Iho on uusiutunut, joten se voi kaivata kosteutta parantumisen jälkeenkin.

Lisätietoja saat tatuoijaltasi.

Käythän näyttämässä parantunutta tatuointia, jotta voimme katsoa, mikäli se tarvitsee jotain korjausta (korjauskerta kuuluu aina hintaamme). Jos huomaat itse että esimerkiksi linja ei ole pysynyt, pistä sähköpostia, jolloin voimme katsoa suoraan korjailuaikaa. Korjaustakuu ei koske hoidon laiminlyönnistä tai muusta itseaiheutetusta värin katoamisesta johtuvia korjauksia. Mikäli haluat tatuointiin muutoksia, perimme tästä erillismaksun, sillä tatuointi on hyväksytetty sinulla ennen tatuoimista.