AJANVARAUS

Täytä tarvittavat tiedot huolella. Emme käytä yhteystietoja muuhun tarkoitukseen.


AJANVARAUKSEN JA -PERUUTTAMISEN EHDOT:

Kun aika on varattu, ajanvaraus on sitova ja mahdollista varausmaksua ei palauteta.

Mikäli joudut siirtämään aikaasi (mm. sairastumisen tai taloustilanteen vuoksi) tai perumaan aikasi, ilmoitathan siitä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 48 tuntia (2päivää) ennen aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta laskutamme varatun palvelun hinnan täysimääräisesti (koskee myös lahjakorttimaksuja). 15min myöhästyminen on sama kuin paikalle tulematta jättäminen, koska se vaikuttaa aikatauluihimme, joten ilmoita mahdollisesta myöhästymisestä. Lähetämme erillisen laskun 14vrk maksuajalla, mikäli laskua ei makseta eräpäivään mennessä, se siirtyy perittäväksi perintäyhtiölle. Ajanperuutus on tehtävä sähköpostitse blackwellbodyart@gmail.com , kuittaamme sen kun saapunut.


TATUOINNIN AJANVARAUS JA KYSELYT (IKÄRAJA EHDOTON K-18)

Kerro viestissäsi, mikäli haluat ajan varattavan tietylle tatuoijalle ( Ville/ Janita) / Millaisen tatuoinnin haluaisit (tyylilaji) / Mikäli sinulla on jokin budjetti niin suunnittelemme tatuoinnin sen mukaisesti / Koko (cm*cm) / Kehonkohta / Referenssikuvia millaista tatuointia olet miettinyt.

Mikäli kyseessä on peittotatuointi, ota mahdollisimman selkeä kuva tatuoinnistasi, lähetä se blackwellbodyart@gmail.com ja kerro miten sekä millä tahtoisit tatuoinnin peittyvän. Huomioithan, että peittävyyden takia uusi tatuointi tulee olla reilusti suurempi ja siinä täytyy käyttää reilummin mustaa tai muita värejä, näin ollen se on myös kalliimpi kuin ”puhtaalle” iholle tehty.

HOX! Kuvien lähetys onnistuu vasta viestiketjussa, mihin vastaamme sähköpostissa.

Kiitos viestistäsi, pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!


LÄVISTYS/PIGMENTOINTI/HYALURON AJANVARAUS/KYSELYT

Kerro viestissä minkä lävistyksen haluat, onko jokin tietty ajankohta milloin pääset/muuta tietoa mitä haluat välittää tekijälle.

Kiitos viestistäsi, pyrimme vastaamaan siihen mahdollisimman nopeasti!