Eyeliner K-18

Kuvassa- Natural eyeliner

Eyelinerit tehdään ripsien tyveen ja kesto on vuosia, siksi suosinkin natural mallia mihin voi halutessaan meikata siiven, valittavissa on myös butterfly sekä cateye. Eyelinerit suunnitellaan ja hyväksytetään asiakkaalla aina ennen tekoa. Eyelinerit tehdään pigmentointikoneella, mikä muistuttaa paljon tatuointikonetta. Värit ovat turvallisia ja EU:n hyväksymiä (ei eläintestattuja, vegaanisia). Ennen laittoa ja laiton yhteydessä mahdollisuus puudutteeseen.


ENNEN HOITOA/ESTEET LAITOLLE

 1. Yliherkkyys ja kivunsieto. Eyelinerit ovat usein kivuliaampia kuin muut kasvojen alueen pigmentoinnit. Eyelinerit ovat mahdollista tehdä vain, mikäli et kärsi silmien yliherkkyydestä ja et kärsi alhaisesta kivunsietokyvystä. Puudutetta käytetään, mutta se ei ole siltikään täysin kivutonta.
 2. Kuukautiset. Mikäli aikasi sattuu juuri siihen aikaan kuusta, tulisi siitä informoida tekijää, otathan huomioon, että kivunsietokykysi on silloin alimmillaan.
 3. Iho-ongelmat. Ihon herkkä ärsyyntyminen, näpyt luomella, tulisi kysyä lääkärinlupa toimenpiteeseen.
 4. Muut hoidot. Kaikki muut silmien alueen hoidot vaikuttavat silmien alueen ihoon, joten ne tulisi tehdä 2-3vk ennen aikaa, kunnes iho silmien alueella on täysin parantunut.
 5. Lääkitykset. Mikäli sinulla on jotain lääkityksiä, kerrothan sen tekijälle, este teolle se ei välttämättä ole. Mikäli sinulla on lääkitys, mikä aiheuttaa enemmän verenvuotoa tai on verta ohentava, varaudu siihen, että vahvistus voi tulla kyseeseen aiemmin. Älä myöskään ota lääkettä samana päivänä ennen laittoa.
 6. Harkitse päätöstäsi. Eyelinerit kestävät jopa 24kk, joten harkitse tarkoin päätös ottaa ne.
 7. Muut täyteaineet yläkasvoihin. Jos olet suunnitellut ottavasi muita silmien alueen hoitoja kuten täyteaine-, botox- tai laserhoidot jne. tee ne 2-3vk ennen tätä toimenpidettä.
 8. Allergiat. Jos olet allerginen lidokaiinille tai adrenaliinille, kerrothan tästä tekijälle.
 9. Iho-ongelmat ja keloidi-tyyppinen arpeutuminen. Jos sinulla on ollut mitään vakavia ihosairauksia tai tavanomaisesta poikkeavia iho-ongelmia, ota yhteyttä dermatologiin varmistaaksesi voiko eyelinereita laittaa. Mikäli sinulle tulee keloidityyppisiä arpia, toimenpidettä ei voida tehdä.
 10. Konsultaatio. Mikäli mahdollista, käy konsultaatiokäynnillä keskustelemassa tekijän kanssa ennen toimenpidettä. Silloin on myös hyvä idea meikata silmät, jotta tekijä näkee millaiset odotukset sinulla eyelinereilta on. Itse toimenpiteeseen olisi hyvä tulla meikittä.
 11. Terveys. Perusterveenä tulee olla laitettaessa. Ei raskaana oleville tai imettäville. Tarttuvat verisairaudet kuten aids, hiv ja c-hepatiitti ovat este laitolle. Mikäli sinulla on reuma tai diabetes, pyydämme kysymään lääkäriltäsi luvan toimenpiteeseen (3kk ilman tulehduksia).
 12. Muita esteitä; Mikäli olet alle 18-vuotias. Jos sinulla on paljon suonia luomilla, silloin on isompi riski että pigmentti leviää.

JÄLKIHOITO-OHJEET

 1. Suojaa silmien alue solariumilta ja auringolta. Solarium kuivattaa huulet ja ihon todella nopeasti. Aurinko on vain hieman hitaampi. Voit käyttää UV50 aurinkovoidetta suojana. Eyelinerit ovat pitkään pysyviä, jolloin kuivumisen vaikutukset ovat pienet.
 2. Tupakointi. Tupakointi kuivattaa ihoa ja aiheuttaa ryppyjä. Mitä enemmän poltat, sitä nopeammin joudut vahvistamaan pigmenttiä. Suositeltavaa olisi olla polttamatta samana päivänä pigmenttien laitosta.
 3. Meikki. Älä käytä meikkiä pigmentointialueelle vähintään 48 tuntiin pigmenttien laitosta. Voi aiheuttaa intensiivistä turvotusta tai reaktioita ihoon. Iho on kuitenkin auki, joten meikki ei ole hyväksi.
 4. Turvotus. Turvotusta voit helpottaa laittamalla kylmää pussiin, kääriä puhtaaseen kankaaseen ja viilentää aluetta.
 5. Älä koske. Älä koske pigmentointialueelle. Paraneminen kestää n.1-2vk, älä kynsi! Väri haalenee paranemisvaiheessa ja tämä on normaalia.
 6. Stressi. Stressi vaikuttaa ihmisen aineenvaihduntaan, joten se vaikuttaa myös pigmentin pysyvyyteen, silloin voidaan tarvita vahvistusta aiemmin. Eyelinereissa tämä vaikutus on tosin pienempi kuin muissa pigmentoinneissa.
 7. Vitamiinit. Pidä huolta, että syöt terveellisesti ja saat tarvitsemasi vitamiinit.
 8. Uni. Myös uni on tärkeä pigmentin pysyvyyteen. Nuku riittävästi. Mikäli hinkkaat pigmentointi alueita  öisin tyynyyn, olisi hyvä laittaa ensimmäisten öiden ajaksi kelmua päälle mikäli mahdollista.
 9. Elämäntyyli. Mikäli vietät aikaa paljon kaupungissa, huonossa ilmastossa, yöelämässä, käytät tupakkaa ja/tai alkoholia, kärsit masennuksesta tai huonoista yöunista tms. Vahvistusta voidaan tarvita jo aiemmin.
 10. Ota hoidot oikeassa järjestyksessä. Mikäli olet aikeissa ottaa täyteaine tai botoxhoitoja, ota ne 2-3vk ennen eyelinerien tekoa.
 11. Puhdistus ja rasvat. Kuivahoito, älä laita eyelinereihin mitään rasvoja, mutta mikäli ne tuntuvat ärsyttävän silmiä kuivuudella, voit sipaista pikkaisen bepanthenia. Pesu saippuattomalla saippualla tai vedellä 2krt/päivässä.